Šta su BABY TABLICE?
Tablice sa imenom i datumom rođenja deteta mogu biti neobičan i zabavan poklon prilikom rođenja ili krštenja bebe, rođendana...
“Baby tablice” nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bićete iznenađeni pozitivnim reakcijama ljudi kada prvi put budete prošetali bebu sa okačenom tablicom na kolicima.
Ideje za upotrebu tablica su raznovrsne. Možete ih jednostavno okačiti na prednji ili zadnji deo dečijih kolica ili na dečiji krevetac pomoću kugličnog lanca.
A kada vase dete preraste kolica, jednostavno ih okačite na vrata dečije sobe.
Na ovom sajtu možete sami da dizajnirate izgled tablice, a ako Vam se dopadne krajnji rezultat, možete je poručiti i ona će za kratko vreme stići na Vašu adresu.
Od čega su napravljene BABY TABLICE?
Naši mališani zahtevaju svakodnevne šetnje bez obzira da li je napolju sunce, kiša ili sneg.
Kao sastavni deo dečijih kolica i BABY TABLICE moraju da izdrže sve spoljašnje uticaje kao što su voda, sunce i prateće UV zračenje, visoke i niske temperature, a da pri tome ne promene izgled i ne izblede.
„Baby registarske tabllice” se izrađuju od materijala koji su otporni na sve spoljne uticaje. Tablice se rade u kombinaciji sjajnog PVC materijala na kojem se posebnom tehnikom ispupče slova da bi dobio izgled i oblik prave auto tablice i presovanog polistirena debljine 2mm. Zatim se kater folijom i aplikacijama štampanim na solvent ploteru, obeleže slova, ram i detalji ( zastava, grb...). Kuglični lanac i klinovi su od nerđajućeg čelika.
Dimenzije, uobičajene “baby tablice“, su 294 x 80 x 5 mm , a težina ( sa lancem ) oko 100grama.
Kako se montiraju BABY TABLICE?
Baby tablice možete okačiti sa prednje ili zadnje strane dečijih kolica, na vrata dečije sobe ili zid, na dečiji krevetac...
Iako tablice možete lako pričvrstiti pomoću lepka ili vijaka, najlakši način za montiranje tablica na dečija kolica je pomoću kugličnog lanca.
Kuglični lanac koji dobijate uz tablicu, sastoji se iz dva jednaka dela koji su pričvršćeni za gornji deo tablice. Na lancu se nalaze dve kopče za spajanje ( slika - zaokruženo crvenim krugom ) , jedna na spoju lanaca, a druga na kraju.
A. Montaža tablice u jednoj tački.
Ako želite tablicu da okačite na klin ( kao sliku npr. ), potrebno je da oba lanca budu spojena u jedan. Spajanje lanca se jednostavno vrši pomoću kopče za spajanje ( pogledajte sliku 1.). Ovim načinom možete okačiti tablicu na zid, vrata dečije sobe ili neke tipove dečijih kolica.
B. Montaža tablice u dve tačke.
Ako želite da okačite tablicu na horizontalnu šipku ili cev, odvojite kopču na spoju kugličnih lanaca tako da na oba lanca ostane po jedna kopča. Spojite krajeve lanca sa kopčom ( pogledajte sliku 2 i 3).
Kuglični lanac je napravljen od nerđajućeg čelika, veoma je čvrst i otporan. Jednostavno se spaja i rastavlja pomoću specijalne kopče za kuglične lance. Možete ga skratiti na željenu dužinu jednostavnim odsecanjem viška lanca, a na kraju će uvek ostati kuglica za spajanje.
Pakovanje, slanje i plaćanje?
Veoma nam je bitno da naši kupci budu zadovoljni našim proizvodima. Zbog toga BABY TABLICE pakujemo u ukrasne vrećice od srebrne folije, tako da nije potrebno da ih prepakujete ukoliko želite da ih nekome poklonite.
Tablice koje šaljemo pouzećem, dodatno pakujemo u poštanske koverte napravljene od vazdušne ( pucketave, bubbles foil ) folije, da bi se sačuvale od oštećenja prilikom transporta.
Tablice naručene putem interneta ili telefona šaljemo pouzećem. Kada naručite tablicu, potrebno je do (max) 10 dana da se izradi, pošalje i stigne na vašu adresu. Vrednost poštarine iznosi 150din po pošiljci.
Za sad tablice šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Tablice plaćate pouzećem kada stignu na Vašu adresu.
Tablice poručene u nekoj od prodavnica preuzimate na mestu pouzeća.
Ukoliko imate nekih primedbi na naše proizvode možete nas kontaktirati na office@bejbitablice.com ili na tel. 064/2389540